Over mij 

Mijn naam is Robin Vos Integraal Myofasciaal Therapeut en Neuromusculair Therapeut, ik ben in 1994 begonnen met een 4-jarige opleiding voor Massage Therapie in Amsterdam aan de Academie voor Massage en Beweging. Daarnaast heb ik in 1998 het diploma Sportmasseur behaald. Ik werk in mijn eigen praktijk sinds 2000.

Vanaf 2006 heb ik diverse opleidingen gevolgd en met succes afgesloten zoals: Life Science Therapeut, Triggerpoint Coach, Neuromusculaire Therapeut (triggerpoint therapie en dry needling), HBO medische basis volgens Plato eindtermen, Neurokinetische Therapie en de laatste was in 2019: Integraal Myofasciaal Therapeut. Ik blijf mezelf graag ontwikkelen d.m.v. bijscholing en het volgen van nieuwe behandelmethodes.

Dit alles geeft mij de bevoegdheid om declaraties af te geven die u weer kunt innen bij uw zorgverzekeraar. Daarbij moet u wel aanvullend verzekerd zijn.

Privacy
Al jouw persoonlijke en medische gegevens worden zonder je schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden. Deze praktijk is door de zorgverzekeraars verplicht gesteld jouw dossier 15 jaar te bewaren. Functional Balance is aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Klik voor verdere toelichting van het privacyreglement op de knop privacy